A început ediția a IX-a a Festivalului Internațional "Remember"

61
A început ediția a IX-a a Festivalului Internațional

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează, în perioada 13.12. – 15 decembrie, cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional "Remember", destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani. 


Competiția se desfășoară pe  patru categorii: soliști vocali cu vârste cuprinse între 8 și 9 ani (categoria I); 10 și 12 ani (categoria a II-a), 13 și 15 ani (categoria a III-a) și soliști vocali cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani (categoria a IV-a). Juriul festivalului va fi compus din personalități ale muzicii ușoare, membri ai Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor, redactori radio-tv, personalități culturale, specialiști în domeniu din țară și de peste hotare, precum și reprezentanți ai sponsorilor. Președintele juriului este compozitorul Viorel Gavrilă,  personalitate a muzicii ușoare românești.  


La această oră la Palatul Copiilor are loc deschiderea oficială a  festivalului, iar duminică, 15 decembrie, ora 13, se va desfășura Gala laureaților care va fi transmisă live și  on-line pe internet.


Informații suplimentare referitoare la desfășurarea și organizarea festivalului se află pe  site-ul http://arteconstanta.ro/






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS va oficia la Poarta Albă
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Carrefour premiază elevii talentați
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Economie : Mirabela Dauer, în concert la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.5786 secunde