A început Școala de vară la Parohia "Sf. Mina"

207
A început Școala de vară la Parohia

Articole de la același autor

Cea de-a IV-a ediție a școlii de vară de la parohia "Sf. Mina" din Constanța a debutat în cursul dimineții de ieri, printr-o scurtă rugăciune de binecuvântare. Aici, aproximativ 40 de copilași cu vârsta cuprinsă între șase și 14 ani, însoțiți de părinți sau de bunici, și-au dat întâlnire în curtea bisericii, pentru a participa la tabăra "Activități distractive de vară în pridvorul bisericii". 
Ei vor desfășura până la data de 30 august, de luni până vineri, între orele 10.00 și 13.00, o mulțime de activități. 


Astfel, ziua de luni este rezervată pentru atelierele de broderie, marți, copiii pot lua parte la atelierul de olărit, iar miercuri este ziua mâinilor dibace. Joia se pictează, iar în ultima zi, vinerea va avea loc mereu cursul de prim-ajutor și se vor învăța principalele reguli de circulație rutieră.


De fiecare dată, după activități, copiii vor servi fructe, se vor juca sau pot lectura cărți în curtea bisericii. La încheierea școlii de vară, cei mici vor avea parte de surprize din partea parohiei și a partenerilor. Precizăm că 
"Activități distractive de vară în pridvorul bisericii" este un program gratuit, conceput și inițiat de către preot paroh Claudiu Banu, în colaborare cu voluntarii inimoși.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5853 secunde