A început bacalaureatul special

229

Astăzi și mâine, în două centre de examen din Bacău, respectiv la Colegiul Tehnic de Comunicații "Nicolae Vasilescu-Karpen" și la Colegiul Național Pedagogic "Ștefan cel Mare", vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă, intervalul 23-24 mai este alocat evaluării competențelor digitale, iar pe 24 și 25 mai competențele lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Probele scrise vor avea loc după următorul calendar: 28 mai - limba și literatura română, 29 mai - proba obligatorie a profilului, 30 mai - proba la alegere a profilului și specializării, 31 mai - limba și literatura maternă.
Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18.00), iar depunerea contestațiilor va avea loc în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 18.00 - 22.00. Vineri, 1 iunie, vor fi soluționate contestațiile și vor fi afișate rezultatele finale.
Pentru această sesiune, sunt eligibili 928 de absolvenți de liceu aflați în proceduri de selecție sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaționale pe discipline, cât și la competiții sportive (campionate europene sau mondiale de juniori etc.).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Mai 2012
Stire din Cultură-Educație : 10 ani de misiune socială
Pagina a fost generata in 1.8817 secunde