A fost lansată licitația pentru manuale școlare de clasa a VII-a

162
A fost lansată licitația pentru manuale școlare de clasa a VII-a - manualescolare71434400-1552996624.jpg

Articole recomandate

Licitația pentru manuale școlare a fost lansată marți dimineață de Ministerul Educației, pe platforma electronică de achiziții publice SICAP. Ministerul Educației, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare, anunță că așteaptă oferte de manuale pentru clasa a VII-a, acolo unde ajunge în septembrie procesul de înnoire a programei școlar.


La licitație au fost scoase și manualele de la clasele I – a VI-a care nu și-au găsit anii trecuți câștigători. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22.04.2019, astfel că Ecaterina Andronescu a micșorat termenul în care trebuie realizate proiectele de manuale școlare; în metodologia pusă în dezbatere, termenul în care companiile și autorii puteau face manualele era de 60 de zile.

Contractele care vor fi încheiate în urma licitației de manuale vor avea o perioadă de 4 ani, la fel ca în cazul licitațiilor anterioare, se arată în caietul de sarcini. Instituția contractantă în cadrul licitației este Centrul Național de Evaluare și Examinare, din subordinea Ministerului Educației.

"Având în vedere faptul că pentru o serie de discipline din trunchiul comun din planurile-cadru pentru clasele I-VI nu au fost editate și distribuite manuale școlare, nefiind depuse oferte în cadrul licitațiilor/evaluărilor lansate în anii școlari anteriori, se impune efectuarea demersurilor necesare pentru asigurarea acestora", precizează instituția.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3487 secunde