€ 4.6478
£ 5.1631
$ 4.082

Mai multe ştiri online:

A cincea ediție a campaniei caritabile a Școlii "Petre Ispirescu"

Ştire online publicată Vineri, 04 Decembrie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
Din dorința de a transmite copiilor valori umane precum solidaritatea și compasiunea față de semeni, Școala Primară „Petre Ispirescu” desfășoară și în acest an acțiunea caritabilă „Din Inimi de Copii pentru Copii”, ajunsă la a cincea ediție.

Evenimentul va avea loc astăzi, în incinta Maritimo Shopping Center, zona Info-Desk, începând cu ora 16, și constă în organizarea unei expoziții cu vânzare, exponatele fiind decorațiuni de Crăciun confecționate de preșcolarii și școlarii acestei unități de învățământ.

Mai mult, părinții vor contribui și ei la organizarea acestei acțiuni pregătind prăjituri ce vor fi puse în vânzare. Începând cu ora 16, pe toată durata evenimentului, copiii din școală vor prezenta pe scena din zona Info-Desk momente de dans, muzică, teatru, limba engleză și limba germană.

În acest an, fondurile strânse vor fi donate Asociației „Dăruiește aripi”, pentru proiectul „Dăruiește primul zâmbet”, proiect ce vizează recondiționarea și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Com-partimentului Prematuri din cadrul Spita-lului Clinic Județean Constanța.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.683 secunde