92 de elevi la Concursul "Certamen Ovidianum Ponticum"

2454
92 de elevi la Concursul

Articole de la același autor

Mâine, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", de la ora 18, va avea loc deschiderea festivă a celei de-a XXI-a ediție a Concursului național de limba latină "Certamen Ovidianum Ponticum". 
Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Liceul Teoretic "George Călinescu" organizează competiția din acest an, destinată liceenilor care studiază limba latină și reunește 92 de participanți din 23 de județe ale țării, inclusiv din județul Constanța.
Proba scrisă a concursului se va desfășura sâmbătă, 24 mai, la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța, începând cu ora 9 și va dura trei ore pentru toți elevii respectiv cinci ore pentru elevii care participă la selecția pentru lotul național Sulmona 2015. În paralel, va avea loc și o sesiune națională de comunicări științifice deschisă profesorilor de limbi clasice și celor de limba și literatura română. 
În urma acestui concurs, se vor selecta reprezentanți ai lotului României pentru Concursul internațional de limba latină "Certamen Ovidianum Sulmonense" ce se va desfășura în localitatea Sulmona din Italia, în anul 2015. 
Premierea elevilor se va desfășura duminică, 25 mai, începând cu ora 10, la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Un nou concurs organizat de ISJ Constanța
Pagina a fost generata in 0.4365 secunde