90 de ani de tradiție și educație la Școala nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" din Constanța

904
90 de ani de tradiție și educație la Școala nr. 11
Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" din Constanța a împlinit venerabila vârstă de 90 de ani. Aniversarea a fost sărbătorită alături de fostele cadre didactice ale unității. Atmosfera a fost întreținută de elevi, care au pregătit un program artistic, ajutați de profesori și de voluntarii Asociației "Împreună pentru Viitor Constanța".

"Partea cea mai emoționantă a fost activitatea «Școala de bune practici», în care au fost împărtășite experiențe didactice de viață. Cu toții îi dorim școlii noastre ani mulți de viață, elevi merituoși și cadre didactice devotate", a declarat directorul școlii, prof. Parascheva Mastacan.

Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu", altădată Școala Mixtă nr. 7, este una dintre cele mai vechi școli din orașul Constanța, fiind înscrisă în tradiția învățământului dobrogean ca un model de școală ce a cunoscut transformările profunde din învățământul românesc. Astfel, până astăzi, a parcurs cu succes 90 de ani de reușite școlare împreună cu elevii pe care i-a instruit și, mai ales, cu sprijinul corpului profesoral pe care l-a avut de-a lungul timpului și până în prezent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6132 secunde