€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

85 de ani de lectură publică aniversați… "Sub semnul cărții"

Ştire online publicată Vineri, 23 Septembrie 2016. Autor: Simona ANGHEL
Biblioteca Județeană „I.N. Roman” aniversează, zilele acestea, 85 de ani de lectură publică la Constanța printr-o suită de manifestări a căror deschidere oficială s-a produs ieri, reputatul prof. univ. dr. Mircea Regneală, președintele Asociației Bibliotecarilor din România, vorbind despre „Bibliotecă și informația în societatea contemporană”. 


Bibliologul și profesorul Mircea Regneală, care va împlini pe 30 noiembrie 73 de ani, este bibliotecar de-o viață, director al Bibliotecii Centrale Universitare (în perioada 2003-2010), profesor de bibliologie la Facultatea de Litere a Universității din București, președinte al Asociației Bibliotecarilor din Învățământ din România, apoi al Asociației Bibliotecarilor din România. 


Tot ieri, a fost lansat și volumul monografic „Sub semnul cărții: 85 de ani de lectură publică la Constanța”, urmat de lucrările pe secțiuni ce continuă și astăzi. 


Participanții la acest eveniment aniversar major pentru cultura urbei constănțene vor face, astăzi, un tur de oraș, iar sâmbătă, 24 septembrie, vor fi invitați la o excursie la Cetatea și Muzeul Adamclisi, dar și la Mânăstirea Dervent.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7803 secunde