600 de elevi la un consilier școlar, din toamnă, în unitățile de învățământ

252
600 de elevi la un consilier școlar, din toamnă, în unitățile de învățământ - consilierscolar-1595006812.jpg

Articole de la același autor

Un consilier școlar va putea avea în observare maximum 600 de elevi. Ministerul Educației și Cercetării a reglementat legislativ activitatea consilierilor școlari, astfel încât aceștia să lucreze cu un număr limitat de elevi, pentru a obține rezultate de calitate.

Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța a anunțat, în cursul zilei de vineri, că modificările au fost făcute la presiunea reprezentanților cadrelor didactice.

"Demersurile Federației Sindicatelor Libere din Învățământ au avut drept rezultat Legea nr. 133/2020 pentru completarea art. 83 din Legea educației naționale nr. 1/2011, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2020 și care reglementează numărul maxim de elevi (600), respectiv preșcolari (300) care este alocat unui post de consilier școlar în cadrul unui cabinet de asistență psihopedagogică, respectiv, în cadrul unui cabinet interșcolar de asistență psihopedagogică", precizează reprezentanții Sindicatului Liber al Salariaților din Învământul Preuniversitar Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8054 secunde