50 de tineri vin la Școala de Vară "Tinerii de azi - Adulții de mâine"

326
50 de tineri vin la Școala de Vară

Articole recomandate

S-a încheiat selecția celor 50 de fericiți beneficiari ai unei vacanțe în cadrul Școlii de Vară de la Eforie Sud, eveniment organizat în co-laborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și cu Inspectoratul Școlar Constanța.

Tineri din 22 de județe se vor întâlni la Constanța, în perioada

27 iulie - 4 august, la Școala de Vară "Tinerii de Azi - Adulții de Mâine", organizată de Consiliul Național al Elevilor (CNE), prin Consiliile Județene ale Elevilor din Constanța și Vrancea, alături de Asociația Tinerilor pentru România.

Obiectivul principal al evenimentului este implicarea tinerilor în acțiuni practice și schimburi de experiență, menite să îi ajute pe aceștia să se dezvolte armonios, într-o societate din ce în ce mai pragmatică și multilateral dezvoltată.

Școala de Vară nu este doar un prilej de socializare, ci are și o componentă cultural-educațională, prin care tinerii vor cunoaște istoria orașului Constanța, vor participa la cursuri de comunicare, autocunoaștere și dezvoltare personală, optimism, antidrog, leadership și activism internațional, susținute de specialiști recunoscuți la nivel național/internațional și nu în ultimul rând de încurajare a tinerilor prin implicarea activă în societate, în construirea unui viitor propice dezvoltării de idei.

De asemenea, nu vor lipsi discuțiile libere cu invitați speciali - oameni de succes și modele de viață, de la artiști până la oameni de cultură. Finalul școlii de vară va fi sărbătorit printr-un foc de tabără.

Din cei peste 100 de înscriși la acest eveniment, au fost selectați pe baza aplicațiilor 50 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 23 de ani - 25 de membri ai Consiliului Elevilor și 25 de tineri din afara organizației (elevi și studenți), pentru a participa la Școala de Vară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4746 secunde