50 de fotografii spectaculoase, pe faleza Cazinoului

679
50 de fotografii spectaculoase, pe faleza Cazinoului - cazinou2constanta-1347044105.jpg
Și în acest week-end, dacă timpul va fi favorabil, puteți viziona expoziția în aer liber din fața Cazinoului din Constanța care vă propune o incursiune în cele mai spectaculoase locuri ale României, surprinse de fotograful Dan Dinu.


Este cea de-a șasea etapă din cadrul unui turneu început în luna octombrie 2011 în București și care va continua în cele mai mari orașe din țară.

"Având în vedere că pasiunea mea pentru fotografie s-a născut în special din cea pentru natură, a fost pasul firesc să mă implic în acest proiect și să fac aceste expediții incredibile. Este o provocare, dar în același timp și o responsabilitate uriașă, deoarece potențialul proiectului este unul fabulos, iar zonele sălbatice ale României au nevoie de această promovare, să fie cunoscute și protejate. Mă bucur că am beneficiat de sprijinul WWF și Garanti Bank, care au înțeles importanța acestui demers", a declarat la vernisaj Dan Dinu.

Vă așteaptă 50 de fotografii spectaculoase din cele 13 parcuri naționale ale României și din Rezervația Biosferei Delta Dunării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3401 secunde