5.000 de euro pentru profesorii din Constanța. Ce condiții trebuie îndeplinite

Marţi, 26 Mai 2020
215
Industria IT dă startul programului Bursele ANIS 2020, dedicate cadrelor didactice. Astfel, companiile de tehnologie din România susțin cadrele didactice tinere în integrarea tehnologiilor noi și a metodei inovative de predare în programa universitară. Programul se derulează la nivel național, cadrele didactice calificate beneficiind de câte o sponsorizare în valoare de 5.000 de euro.

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să dețină titlul de doctor și gradul didactic de lector universitar, iar vârsta nu trebuie să depășească 40 de ani. Cursurile propuse de aceștia trebuie să se încadreze în domeniile Big Data, Cybersecurity, Inteligență Artificială, Machine Learning, Fintech, Health Tech și Tech For All (introducerea cursurilor de tehnologie în facultățile non-IT).

De asemenea, la ediția Bursele ANIS 2020 se vor putea înscrie în cursă și asistenții universitari, care pot propune soluții pentru actualizarea laboratorului, cu acordul cadrului didactic titular, urmând ca premiul să se împartă în funcție de elementele inovatoare introduse de fiecare parte.

Candidații vor trece printr-un proces de evaluare preliminară, în baza aplicației și a unui clip video în care vor prezenta succint elementele inovatoare. Ulterior, finaliștii vor susține un interviu cu membrii comitetului de evaluare.

Data limită pentru înscrierea proiectelor este de 15 septembrie 2020.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1743 secunde