Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

40 de lei primă de Crăciun pentru profesori. "Oare până când vom mai permite să fim umiliți?"

Ştire online publicată Joi, 07 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un cadru didactic de la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Constanța se arată revoltat de prima de Crăciun pe care a primit-o. „Oare până când vom mai permite să fim umiți???? Primă de Crăciun = 40 de lei!!!! Rușine guvernanților care au pus acest preț educației!!!!”, a scris profesoara. 

Prima respectivă constă în patru tichete sociale de câte 10 lei și a fost acordată de Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța, și nu de către Ministerul Educației. 

Din păcate, supărarea profesorilor este unanimă, mulți considerând suma jignitoare. 

„Guvernul nu ne dă nimic! Aceștia sunt banii noștri, pentru că plătim sindicatul, iar tichetele sunt de la sindicat! Cei care nu plătesc sindicatul nu primesc!”, explică un alt cadru didactic. 

„Rușine, probabil consideră că atât meritați!!! Ce ne-o trebui educație? Ei oricum au ajuns acolo fără prea multă școală!!!”, este de părere o altă constănțeancă. 

Iar cineva pune și mai tare paie pe foc: „Doar atât?!!! Nu îmi vine să cred pentru câte faceți să vă dea doar atât… rușineee… eu ca o simplă casieră la pariuri iau mai mult… meritați de mii de ori mai mult pentru dăruirea cu care vă faceți treaba”. 

Vom reveni cu poziția oficială a reprezentanților SLSIP Constanța.

Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
1
David
7 decembrie 2017
+1
Geaba chichirez galceava ...

Sindicatul si-a manifestat potentialul limitat ! Angajatorul nu a facut niciun pas in sensul cadorisirii cadrelor didactice pentru mineritul din sistem . Chiar nici nu era cazul , cu asemenea guvernanti . Poate in secolul urmator ...

2
Spilu Halet
7 decembrie 2017
+2 : -3
Nesimțiti netrebnici nemernici neispraviti

Analfabeți funcțional șantajisti ordinari care cerșesc atenții de la părinți, pe lângă meditațiile incluse/impuse...

3
cristian
7 decembrie 2017
-3
prima craciun

dragi profesori invatatori si educatori ,,,vreti salarii ca in ocident si prime de sarbatori religioase ///ce treaba are craciunul cu salariul ???????intrebati-va daca unul este budist sau induist ce i-ati da voi ???

4
costica
7 decembrie 2017
-1
Lucrezi în timpul liber!

Cautam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

5
DIANA
12 decembrie 2017
-1
Invatamant

Daca nu va convine exista si sistemul privat!!!!! Schimbati va locul de munca!!!!!!!!!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1713 secunde