€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

40 de lei primă de Crăciun pentru profesori. "Oare până când vom mai permite să fim umiliți?"

Ştire online publicată Joi, 07 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Un cadru didactic de la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Constanța se arată revoltat de prima de Crăciun pe care a primit-o. „Oare până când vom mai permite să fim umiți???? Primă de Crăciun = 40 de lei!!!! Rușine guvernanților care au pus acest preț educației!!!!”, a scris profesoara. 


Prima respectivă constă în patru tichete sociale de câte 10 lei și a fost acordată de Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța, și nu de către Ministerul Educației. 


Din păcate, supărarea profesorilor este unanimă, mulți considerând suma jignitoare. 


„Guvernul nu ne dă nimic! Aceștia sunt banii noștri, pentru că plătim sindicatul, iar tichetele sunt de la sindicat! Cei care nu plătesc sindicatul nu primesc!”, explică un alt cadru didactic. 


„Rușine, probabil consideră că atât meritați!!! Ce ne-o trebui educație? Ei oricum au ajuns acolo fără prea multă școală!!!”, este de părere o altă constănțeancă. 


Iar cineva pune și mai tare paie pe foc: „Doar atât?!!! Nu îmi vine să cred pentru câte faceți să vă dea doar atât… rușineee… eu ca o simplă casieră la pariuri iau mai mult… meritați de mii de ori mai mult pentru dăruirea cu care vă faceți treaba”. 


Vom reveni cu poziția oficială a reprezentanților SLSIP Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6982 secunde