300 de elevi de la Liceul "Callatis" s-au alăturat Organizației "Salvați Copiii"

285
300 de elevi de la Liceul

Articole recomandate

Campania Globală pentru Educație este o mișcare a societății civile al cărei scop este de a combate criza globală din domeniul educației, de a convinge statele să ia măsuri pentru a asigura dreptul universal la o educație publică gratuită și de calitate.

"Finanțați viitorul!" este un demers internațional al societății civile, coordonat de Campania Globală pentru Educație și care reunește peste 100 de organizații naționale, regionale și internaționale care sprijină dreptul universal la educație.

În România, Campania Globală pentru Educație este coordonată de Organizația "Salvați Copiii" și se bucură de sprijinul Ministerului Educației Nați-onale și Cercetării Științifice.

În Liceul Teoretic "Callatis", campania a fost coordonată de profesor psiholog Carmen Faliboga, în echipă cu 10 cadre didactice.

"Educația reprezintă un drept universal al copiilor. Ne-am alăturat Organizației «Salvați Copiii» pentru a susține educația gratuită și de calitate", a declarat prof. Luminița Pătrînoiu, director al Liceului Teoretic "Callatis".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premiul I pentru Liceul "Callatis"
Pagina a fost generata in 2.3138 secunde