€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

3 Sud Est aduc "Stelele" pe scena Casei de Cultură

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Joi, 8 noiembrie, începând cu ora 19.30, băieții de la 3 Sud Est vor susține un concert extraordinar, intitulat „Stele”. Acesta va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, iar prețul unui bilet este 99 de lei.

„«Stele» este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiților și celor care își încredințează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dă dovada. Cu siguranță, vă veți regăsi atât în povestea piesei, cât și a clipului, care pune în scenă o frumoasă relație de dragoste a unui cuplu”, a declarat Laurențiu Duță.

Trupa a aniversat, recent, 21 de ani de activitate muzicală printr-un turneu național.

De-a lungul timpului, 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piața românească. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat”, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, dar și „Amintirile”, una dintre cele mai îndrăgite piese ale lui Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7624 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6452 secunde