24 de organizații neguvernamentale își dau întâlnire la VIVO

196
24 de organizații neguvernamentale  își dau întâlnire la VIVO - 24deexpozanti-1484927289.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, între orele 10-21,30, în VIVO Constanța, Coaliția ONG-urilor Constanța organizează a doua ediție EXPO ONG, cel mai mare târg de voluntariat din județul Constanța.

Scopul evenimentului este promovarea voluntariatului și a conceptului de cetățean activ care își petrece o parte din timpul său liber într-un mod constructiv, implicându-se în rezolvarea problemelor societății în care trăiește.

Organizatorii promovează valori precum: implicare, proactivitate, spirit de lucru în echipă, leadership, dezvoltare personală și oricine crede cel puțin în una din aceste valori ar trebui să viziteze EXPO ONG unde vor fi prezente un număr de 24 ONGuri din domeniile: educație, drepturile omului, artă, cercetare, protecția mediului, protecția animalelor, sănătate, sport, dezvoltare personală, antreprenoriat și dezvoltare economică.

Pe lângă prezentarea la stand în intervalul orar 10.00-21.30, cele 24 de ONG-uri vor organiza și alte activități mai atractive și interactive, constând în numeroase prezentări interactive, sâmbătă, 21 ia-nuarie, și antrenamente, stand up și demonstrații militare - duminică, 22 ianuarie.

Programul detaliat poate fi consultat pe site-ul "Cuget Liber". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde