21 de artiști plastici dobrogeni își prezintă povestea în cadrul expoziției „Dialoguri cromatice”

269
21 de artiști plastici dobrogeni își prezintă povestea în cadrul expoziției „Dialoguri cromatice” - biblioteca-1632813042.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 30 septembrie, începând cu ora 18.30, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” din Constanța, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură “Dialoguri cromatice”. Evenimentul este organizat de Asociația „Artiști Dobrogeni”, sub coordonarea preşedintelui fondator al asociaţiei, Mirela Iuliana Turtoi.

Expoziție prezintă povestea celor 21 de artiști plastici dobrogeni, exprimată în culori, într-un dialog cromatic cu referire la activitatea acestora din ultimul an.

Evenimentul va fi deschis de Corina Apostoleanu și prezentat de publicistul și muzeograful drd. Geta Deleanu. Actul de cultură va fi completat de cadoul muzical oferit de soprana Mihaela Ionescu și mezzosoprana Gabriela Dobre, acompaniate la pian de prof. Alla Bivol.

„Dialoguri cromatice” vine în sustinerea necesităţii de dezvoltare a sentimentului de apartenenţă la un popor cu istorie culturală, pe meleaguri cu peisaje inedite, sentiment completat cu emoţia şi sensibilitatea pe care o transmit artiştii dobrogeni prin creaţiile lor.

Expoziția rămâne pe simeze, până pe 21 octombrie. Intrarea este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7772 secunde