Mai multe ştiri online:

20 de ani de când studenții beneficiază de programul Erasmus

Ştire online publicată Miercuri, 12 Iulie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Uniunea Europeană celebrează anul acesta 30 de ani de la lansarea Programului Erasmus, una dintre cele mai longevive inițiative în domeniul educației, formării profesionale și tineretului, carea marcat și evoluția societății românești în ultimii 20 de ani.


În Universitatea Maritimă din Constanța (UMC), Programul Erasmus se derulează din anul 2007. În cei zece ani de activitate, peste 1.000 de studenți și mai mult de 145 cadre didactice au desfășurat mobilități de studiu sau stagii de practică, respectiv mobilități de predare sau stagii de formare profesională la universități partenere sau organizații din țările ce sunt membre ale Uniunii Europene.


Vineri, 14 iulie, începând cu ora 11.00, în sala 710, echipa ERASMUS+ din cadrul Universității Maritime din Constanța, împreună cu beneficiarii de grant Erasmus, vor susține o prezentare despre oportunitățile și beneficiile pe care mobilitățile Erasmus le oferă studenților, dar și cadrelor didactice, din perspectiva rezultatelor academice sau prin adoptarea bunelor practici europene în domeniul educației și cercetării.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7616 secunde