15 elevi constănțeni calificați la Naționala de coregrafie

83
15 elevi constănțeni calificați la Naționala de coregrafie - 15elevi-1393340421.jpg

Articole de la același autor

La Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța s-a desfășurat etapa pe liceu a Olimpiadei naționale de coregrafie, la care au participat 21 de elevi ai claselor VII-XII (13 de la dans clasic și opt elevi de la dans contemporan).


Proba de concurs la dans clasic (fete/băieți) pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a a constat în prezentarea unei variații compusă de profesor sau din repertoriul clasic, pentru elevii claselor a IX-a și a X-a au fost două variații din repertoriul clasic, din care una din repertoriul impus, iar pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a au fost două variații din repertoriul clasic sau un pas de deux.


Probele de concurs la dans contemporan pentru clasele XI–XII (fete/băieți) au cuprins două variații de dans contemporan.
Pentru etapa națională a olimpiadei s-au calificat 15 elevi: la dans clasic - 11 elevi (trei elevi de clasa a VII-a, 4 elevi de clasa a VIII-a, un elev de clasa a IX-a, doi elevi de clasa a X-a și 1 elev de clasa a XII-a) și la dans contemporan - patru elevi de clasa a XII-a.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : În atenția absolvenților constănțeni
Pagina a fost generata in 0.5275 secunde