11 medalii aduse Centrului de performanță "Hai la Olimpiadă!"

530
1
11 medalii aduse Centrului de performanță

Articole de la același autor

Elevii care s-au pregătit pentru Olimpiada Națională la fizică în centrul de performanță "Hai la Olimpiadă!" din cadrul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", coordonat de prof. Ion Băraru, au câștigat trei medalii de aur, trei de argint și cinci de bronz.

"Succesul vine în urma multor încercări. Nu cred că există o rețetă a succesului, pe care să o aplici pur și simplu", spune prof. Băraru.

Karina Sânziana Stelea (clasa a VII-a), Gabriel Octavian Jitea (clasa a VIII-a) și Răzvan Mihai Ursu (clasa a X-a) au reușit performanța de a câștiga trei medalii de aur la Olimpiada Națională de fizică de anul acesta și au fost premiați cu trei mențiuni din partea Ministerului Educației.

La rândul lor, Darius Gabriel Mardaru (clasa a VII-a), Robert Gabriel Păscălău (clasa a VIII-a) și Mircea Daniel Sîrbu (clasa a XI-a) au obținut trei medalii de argint la faza națională a Olimpiadei de fizică.

Cele cinci medalii de bronz au fost câștigate de elevii constănțeni Ana Maria Ailiesei (clasa a VI-a), Miruna Corina Ilie (clasa a VII-a), Traian Enache (clasa a VIII-a), Mihnea Ștefan Georgescu (clasa a IX-a) și George Pantelimon Prodan (clasa a X-a). Totodată, Miruna Maria Răduț a fost premiată cu o mențiune de onoare.

"Hai la Olimpiadă!" este un program inițiat de Fundația eMAG în 2012, în cadrul căruia sunt susținuți elevii și profesorii care doresc să se pregătească și să facă performanță la matematică, informatică și fizică, căruia i s-a alăturat și BCR. 

Comentează știrea

alex
20 mai 2016
mari mincinosi

NU toti elevii de care se face vorbire in articol sunt ai liceului mircea ...si NU toti sunt produsul centrului asa zis condus de bararu ... pentru o corecta informare ar fi trebuite trecute scolile si profesorii care i-au pregatit intradevar nu doar bararu care face figuratie pe acolo .... poate incercati sa scrieti si un articol corect nu doar sa ii faceti reclama lu bararu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4829 secunde