"101 antreprenori la clasă", la Liceul "Virgil Madgearu"

279

Articole de la același autor

În cadrul proiectului Junior Achievement România "101 antreprenori la clasă", derulat în Global Entrepreneurship Week 2015, la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanța, a avut loc întâlnirea cu un antreprenor voluntar din comunitatea locală de afaceri.

La eveniment, au participat 35 de elevi din clasele a XII-a A și a XII-a C, fiind coordonat de prof. ec. Viorica Bucur.

Invitatul, Gabriel Octavian Nicolae, director general Verasig, broker de asigurare și reasigurare, fondator Verasig, le-a împărtășit elevilor prezenți experiența lansării afacerii sale în domeniul asigurărilor.

"Elevii au fost interesați să afle de la acest antreprenor care au fost momentele de succes, dar și cele dificile prin care a trecut de-a lungul celor șapte ani de activitate ai firmei. În sfera de interes a elevilor prezenți a fost o problemă actuală a tinerei generații, aceea a calităților, cunoș-tințelor și competențelor cerute de un angajator în momentul în care dorește să recruteze un nou angajat. Discuțiile s-au purtat într-o atmosferă destinsă, elevii manifestând interes pentru cunoașterea detaliilor în alegerea partenerilor de afacere, dar și la recompensarea angajaților", a declarat prof. Claudia Vlas, directorul liceului-gazdă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Droguri pentru liceenii din Constanța
Pagina a fost generata in 0.3953 secunde