1.500 de publicații din rezerva națională, transmise bibliotecii din Hârșova

Duminică, 22 Aprilie 2018, 17:20
150
De Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de autor, Biblioteca Orășenească "Duiliu Zamfirescu" din Hârșova a "întinerit" cu aproximativ 1.500 de publicații noi obținute de la Rezerva națională de publicații a Bibliotecii Naționale a României. Responsabilul bibliotecii, Liliana Bloju, promotorul acestei acțiuni, oferă acest dar tuturor cititorilor din oraș, dornici de noutate și lectură de calitate.

Împreună cu membrii Clubului de lectură ai Liceului Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova, luni, 23 aprilie, începând cu ora 15:00, este sărbătorită Ziua Bibliotecarului din România, în sala de lectură a bibliotecii.

"Dedicăm aceste activități Centenarului Marii Uniri, promovării valorilor și culturii noastre naționale. Tot cu acest prilej, am donat 100 de cărți tinerilor și copiilor din familiile defavorizate ale orașului Hârșova pentru că, așa cum spunea Maxim Gorki, «cartea este cea mai complicată și cea mai măreață minune dintre minunile create de omenire în calea ei spre fericire»", susțin reprezentanții Bibliotecii "Duiliu Zamfirescu" Hârșova. 


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3985 secunde