1.300 de candidați înscriși la concursul de directori de școli

838
6
1.300 de candidați înscriși la concursul de directori de școli - 1300decandidati-1474388914.jpg

Articole de la același autor

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc ieri, ministrul Educației, Mircea Dumitru, a anunțat continuarea calendarului concursului de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar. 


Acesta a lansat un apel public tuturor directorilor în funcție să nu împiedice accesul cadrelor didactice care doresc să participe la concurs. 


"Solicit ferm actualilor conducători de școli să pună la dispoziția colegilor lor toate documentele școlare de care au nevoie pentru a se înscrie. Dacă vom primi în continuare mesaje, dacă ni se va semnala faptul că cei care doresc să se înscrie sunt împiedicați, nu vom ezita să apelăm la autoritățile statului pentru a aduce din nou legea în școli", a afirmat Mircea Dumitru. 


Suplimentar, începând de astăzi, Ministerul Educației pune la dispoziția tuturor celor interesați linia gratuită TelVerde 0800801100, care va funcționa zilnic, între orele 8 și 16. 


Precizăm că înscrierea candidaților continuă până pe data de 2 octombrie, inclusiv. În data de 7 octombrie, vor fi afișate rezultatele verificării conformității criteriilor de participare, iar în data de 12 octombrie, va avea loc proba scrisă la nivel național, cu subiecte elaborate de Ministerul Educației. În total, au fost scoase la concurs 9.047 de posturi de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar, dintre care 6.545 sunt funcții vacante de directori, iar 2.529 de directori adjuncți. Până în data de 20 septembrie, ora 12, erau înscriși 1.300 de candidați. 


Comentează știrea

Concurs corect....
20 septembrie 2016
E pe bune?

As zice ca actualul ministru este cel putin atipic pentru halul in care arata societatea romaneasca la ora actuala! Cum? Nu mai merge cu pile, cu interventii,cu amanari ca nu e momentul, ca sa mai vedem....la anul si la multi ani? Vrea sa aduca din nou legea in scoli? Doamne ajuta, asa ministru DA! Numai sa nu tina minunea doar trei zile sau trei luni.......Ne e si teama sa credem ca este adevarat.

Gogu
21 septembrie 2016
Tampenii

Actualii inspectori generali nu sunt pusi in functie, in urma concursului de catre guvernul tehnocrat??? Atunci? Ii poti acuza ca au numit directorii pe criterii politice??? Ministrul haos!!! Asta e dl. actual ministru, care nu are habar de ce se intampla intr-o scoala.

Pentru Gogu
21 septembrie 2016
Serios?

Sa inteleg ca Bucovala a numit directorii politic? De la ce partid e? Partidul prostilor?

Dac
21 septembrie 2016
Directori

Evident ca toti directorii sunt numiti politic. Iar dl ministru nu e om politic asa ca vrea sa curete un pic sistemul, dar mi-e teama ca vor avea grija cei din comisie sa iasa tot cine trebuie, ca doar sunt din acelasi partid

PENTRU
21 septembrie 2016
ISJ

Draga ISJ, Stim ca ati dat calificative FB tuturor directorilor, indiferent de rezultate, probleme in scoli, monitorizari, etc. Acum directorii cu probleme pot candida cu eticheta de nou-nouti. Oare nu este niciun risc ? Oare nu-i starniti pe cei care s-au abtinut sa dea totul in presa sau la parchet? V -ati asumat riscul!

X
22 septembrie 2016
X

Sssssttt! Mucles!

Răspuns la: ISJ
Adăugat de : PENTRU, 21 septembrie 2016
Draga ISJ, Stim ca ati dat calificative FB tuturor directorilor, indiferent de rezultate, probleme in scoli, monitorizari, etc. Acum directorii cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8911 secunde