Parcare supraetajată, pasarele pietonale, promenadă modernizată - Amplu proces de schimbare în stațiunea Mamaia / Galerie Foto

794
2
Turiștii care vor veni la vară la mare au toate șansele să nu mai recunoască stațiunea Mamaia. Aceasta a intrat într-un amplu proces de modernizare și, la începutul sezonului estival, va avea o față complet nouă. 


Vor fi construite cele patru pasarele deasupra șoselei, va fi reabilitată toată promenada, vor fi refăcute piațetele de la Perla și Cazino, iar plajele vor fi iluminate ca ziua. 


Pasarelele pietonale din stațiunea Mamaia vor fi gata până la minivacanța de 1 Mai. Firma care execută lucrările a început montarea celor trei pasarele pietonale din zona Perla, zona Cazino și zona Rex. Când acestea vor fi gata, trecerile de pietoni din punctele respective vor fi desființate.


Dat fiind faptul că în toiul verii parcarea autovehiculelor în stațiunea Mamaia este o adevărată problemă. În speranța că va mai rezolva criza de locuri de parcare, autoritățile locale au realizat un proiect european pentru o construcție multi-etajată unde vor putea intra aproape 400 de autovehicule.


Lucrările de construcție au început pe 4 aprilie și vor fi realizate de firma care reabilitează și faleza de la Cazino, Piața Ovidiu, străzile din Peninsulă și faleza din Mamaia. Aceasta este prima parcare supraetajată din bătrâna stațiune și va fi ridicată în zona Cazino, în apropierea piațetei, pe partea cu marea. 


Comentează știrea

toader c
7 aprilie 2014
pasarele

Este bine ca persoanele cu dizabilitati au accesul interzis in ,,frumoasa statiune a iubitului nostru prima".Daca nu monteaza niste dispozitive de teleportare aceste persoane vor sta cuminti acasa.De fapt si Adolf a gasit o metoda de rezolvare,,eficienta" a acestei situatii.Oricum la cite spatii verzi mai sunt in Mamaia,oar sa fii beduin sa rezisti pe betoanele proaspat turnate.

DODO
8 aprilie 2014
pasarele

Umfla Mamaia,dar pasajul de la Tomis nu-l vede( ca nu are interese aici)

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Social : Stațiunea Mamaia, fără apă rece
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Nu vom face atacuri împotriva PNL"
Pagina a fost generata in 1.3562 secunde