€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Ce bulevarde și străzi din Constanța vor fi asfaltate anul acesta

Ştire online publicată Miercuri, 28 Ianuarie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Primăriei Constanța au în plan un amplu program de asfaltare a bulevardelor, străzilor, aleilor și parcărilor, proiect ce va fi pus în aplicare din luna aprilie. De asemenea, se va relua și acțiunea de asfaltare a trotuarelor. Proiectul se numește „doi ani într-unul”, deoarece se vor asfalta și suprafețele aferente anului 2014 care nu au mai putut fi realizate din cauza unor probleme de procedură, cât și suprafețele aferente acestui an. 


Potrivit proiectului, va fi asfaltat bulevardul Tomis, inclusiv trotuarul și parcările, pe o lungime de aproape 2.900 de metri liniari, bulevardul Aurel Vlaicu - pe o suprafață de circa 4.300 metri liniari, dar va fi realizată și o pistă pentru bicicliști pe bulevardul Mamaia, pe o lungime de 10 kilometri. În proiect sunt vizate și străzile din cartierul Compozitorilor, Palazu Mare, aleile din Tomis Nord și realizarea de noi sensuri giratorii. Primăria Constanța a anunțat că, din aprilie, va începe și asfaltarea a zeci de străzi, alei și parcări. 
Totodată, din proiect mai face parte și amenajarea de parcări în urma demolării garajelor și în alte locații solicitate de cetățeni, fiind vorba despre 360 locuri, în diverse locații din municipiul Constanța, reparații la pasajul rutier Podul Cumpenei, desființarea liniei de tramvai, precum și repararea străzii Celulozei.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7496 secunde