Morcovul!

1016
Morcovul! - 24bad578b642e353c602ddafd1a93fed.jpg
Ca de obicei când Mazăre face vreun… pârț, televiziunile anti-băsesciene se grăbesc să spună "Pardon!". Obișnuite ca primarul PSD constănțean să le servească vituperații care să vină în sensul propriilor manipulări, două televiziuni de știri au luat ieri țeapă și au transmis în direct răfuiala lui Mazăre cu persoana care judecă propriul său proces de corupție, acela în care i se impută un prejudiciu de circa 114 milioane de euro.
Că discursul primarului nu avea nici cap, nici coadă a reieșit din "explicația" dată de crainica de la Realitatea TV la sfârșitul transmisiei. Ea a comunicat telespectatorilor că primarul s-a justificat pentru acuzațiile care i-au fost aduse în urma unui proces pe care Primăria Constanța îl are pe tema subvenției la energie termică!!!
A fost un glonț tras în aer, întâmpinat cu placiditate de presă, fără să stârnească întrebări sau vreun ecou. Mazăre a țipat, s-a agitat, a arătat lumii că face propriile sale anchete care îi vizează pe toți aceia care i se pun împotrivă la un moment dat, fie ei și judecători.
De fapt, are și antecedente. Este bine știut că, în cursul cercetării întreprinse de DNA, el a dus un război personal cu procurorii și specialiștii care i-au documentat dosarul, în afara înjurăturilor cu care îi gratula periodic, depunând împotriva lor și plângeri penale.
Agitația lui de ieri a fost ridicolă și resimțită ca atare de toată lumea. De fapt, după părerea mea, a fost doar un simptom al unei stări pe care poporul o caracterizează prin expresia "i-a intrat morcovul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Huoooo, intelectualule!
Luni, 13 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Blestemul românesc al copilăriei
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Despre prigoana lui Prigoană asupra presei
Vineri, 10 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : SOV, dormi liniștit?
Joi, 09 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Comunismul n-a murit
Miercuri, 08 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Drama de pe faleză
Marţi, 07 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Tusac își etalează talentele
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Comentarii : Remaniere sau voodoo?
Pagina a fost generata in 0.3852 secunde