Viză de flotant, doar în prezența gazdei?

2360
3
Viză de flotant, doar în prezența gazdei? - 29augvizaflotant-1346248907.jpg

Articole de la același autor

"Eu stau cu chirie în Constanța de ceva timp. Am vrut să-mi fac viză de flotant, dar proprietarul n-a fost de acord, a zis că nu se leagă el la cap fără să-l doară. După ce s-a convins că sunt om serios, s-a răzgândit, mi-a promis că mă ajută cu viza. Eu am nevoie să rezolv urgent problema asta, însă proprietarul e plecat din țară, la fiica lui și nu știe exact când se întoarce. E nevoie de procură din partea lui sau pot să iau viza și fără ca el să fie de față?" (Dan Dulgheru).


v v v


În principiu, potrivit reglementărilor, când se depune cererea pentru viza de flotant, una dintre condiții se referă la prezența obligatorie, la ghișeu, atât a solicitantului vizei, cât și a găzduitorului. Dacă se prezintă însă un contract de închiriere înregistrat la Administrația Financiară, nu mai este necesară prezența proprietarului cu actul de spațiu, iar contractul de închiriere va trebui să fie prezentat nu doar în copie, ci și în original. În ceea ce-i privește pe solicitanții sub 18 ani, aceștia trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal. 


La dosar (care trebuie să conțină cererea-tip, actul de spațiu al găzduitorului, în original și copie, actul de identitate al solicitantului), mai trebuie depusă și chitanța aferentă taxei de timbru, în valoare de patru lei. 


Comentează știrea

orascu geta
15 noiembrie 2013
viza de resedinta

Buna ziua.Sunt din Arges insa am locuinta in Constanta.Este necesar sa fac viza de resedinta in Constanta in acest moment pentru a primi loc de parcare la bloc dar nu ma pot deplasa din cauze medicale acum .Pot sa fac procura unei rude din constanta sa ma reprezinte la SPCLEP pentru obtinerea vizei cu toate actele originale inclusiv buletinul?Cererea o pot descarca dupa site(anexa 19)ca sa fie semnatura mea .

replica hermes bags 2012
21 noiembrie 2013
replica hermes bags 2012

hermes outlet locations Stiri Cetățenești : Viză de flotant, doar în prezența gazdei? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes bags 2012 http://www.dreamhans.com/pds/replica-hermes-bags-2012.html

christian louboutin peep toe pumps
28 februarie 2014
christian louboutin peep toe pumps

louboutin to sale Stiri Cetățenești : Viză de flotant, doar în prezența gazdei? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin peep toe pumps http://teststudents.platinumacademy.com/images/christian-louboutin-daffodile-black.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3837 secunde