Sfaturi

Uscarea legumelor pentru sezonul rece

939
Uscarea legumelor pentru sezonul rece - legunme-1316722324.jpg

O metodă străveche și sută la sută naturală de uscare a roșiilor te ajută să te bucuri de ele în orice anotimp, avantajul fiind că vitaminele se păstrează intacte. Ele trebuie doar tăiate felii, după care se adaugă deasupra sare, piper, busuioc și alte condimente după gust. Astfel pregătite, se așază pe un grătar înalt, în bătaia soarelui. Seara se țin acoperite cu o pânză, iar a doua zi se reia procedura, până când roșiile se deshidratează complet.
Nu disperați că a trecut vara, întrucât soarele poate fi înlocuit fără probleme și cu… focul din cuptor. Așadar, condimentați roșiile, adăugați câteva picături de ulei de măsline, dați-le la cuptor o oră, iar după ce se răcesc, puneți-le în borcane.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza cu legume
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Social : Gospodinele renunță la zacuscă
Sâmbătă, 12 Iunie 2010
Stire din Diverse : Creștem mari mâncând legume!
Pagina a fost generata in 3.9651 secunde