Tălmăcirea viselor

357
Dans: Dacă tu dansezi  " #ä– o exprimare a sentimentelor tale, ca terapie pentru inima ta. Reprezintă o armonie interioară, libertate, bună comunicare cu prietenii sau cu partenerul. Este o perioadă fericită și relaxantă, te simți bine cu tine însuți, iar în funcție de conotația visului poate avea o tentă sexuală. Dacă dansezi în doi  " #ä– dependență de partener, slăbiciunea și supunere în fața unei persoane mai puternice decât tine. Dans în grup  " #ä– nevoia ta de a te integra în societate. Dacă privești oameni care dansează  " #ä– percepția ta asupra oamenilor și poate fi o senzație de invidie sau un schimb de energii sexuale.

Daruri: Dacă tu primești un dar înseamnă că vei întâlni prieteni sinceri, că nu vei rămâne în urmă cu plățile și că în planul dragostei vei fi norocasă. Dacă ești cea care împarte cadouri  " #ä– vei avea parte de neplăceri și de ghinion, va trebui să muncești foarte mult pentru a depăși greutăți.

Datorie: Dacă tu ai datoii - griji și mustrări de conștiință, nevoia ca cei din jur să aibă încredere în tine. Înseamnă un simț al responsabilității dezvoltat și o dovadă a maturității. Dacă ai de recuperate datorii  " #ä– ai oferit mai mult decât ai primit înapoi, deziluzie și dezamăgire.

Deșert: Este simbolul singurătății. Nevoia de a evolua, de afecțiune, de a ieși din izolarea interioară, de a face altceva cu viața ta, de a trăi alte evenimente. Ești într-o perioadă în care stagnezi și în care ai dificultăți în realizarea planurilor. Dunele de nisip reprezintă incapacitatea de a ține timpul sub control, neliniște, schimbări dese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Moare de frica stomatologului
Luni, 28 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Prăjitură la cafea
Pagina a fost generata in 2.9356 secunde