Rețeta zilei

Șnițel tirolez

Vineri, 22 Mai 2009, 18:10
1344
Ingrediente: 2 șnițele de porc (cca 150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, un cățel de usturoi, 20 g unt topit, ¥ l supă închisă la culoare, 100 g smântână acrișoară, o lingură făină, coaja de la o jumătate de lămâie. Mod de preparare: Șnițelele se bat ușor, se sărează și se piperează. Se zdrobește usturoiul și se așează pe carne, care se prăjește în unt. Se toarnă apoi supa și se mai călește puțin carnea. După aproximativ jumătate de oră, se scot șnițelele și se păstrează la cald, în folie de aluminiu. Făina se amestecă cu smântâna și cu ea se leagă sosul. Se adaugă fâșii subțiri de coajă de lămâie și se călesc puțin, împreună. Se servesc cu orez fiert și parmezan.


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 2.2441 secunde