Secrete mici, efecte mari în bucătărie

470
l Cartofii fierți în coajă și cei copți la cuptor pot deveni deosebit de gustoși astfel: tăiați-i pe jumătate pe lung cât sunt încă fierbinți și puneți pe fiecare bucată câte o jumătate lingură de unt și o jumătate linguriță pastă de roșii l Înainte de a da la cuptor o prăjitură în care ați folosit mere rase ungeți-o cu un amestec făcut din puțin unt, scorțișoară și zahăr brun. Gustul deosebit de bun va fi evident l Când orezul fiert pentru rizotto este aproape gata, adăugați un pahar cu lapte. Preparatul își va îmbogăți conținutul și acesta va fi mai ușor de digerat l În salata de morcovi cruzi puneți o lingură de ulei de măsline sau de floarea-soarelui. În acest fel, vitamina A din morcovi va fi mai ușor de asimilat. Evitați să puneți zeamă de lămâie, deoarece aceasta distruge vitamina A, atât de valoroasă l Maioneza devine mai spumoasă dacă atunci când este gata o combinați cu o lingură de apă rece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Mai 2012
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Marţi, 08 Mai 2012
Stire din Cetățenești : Căderea părului la copii
Pagina a fost generata in 2.4883 secunde