Rețeta zilei
Salată de fasole albă
Ingrediente: o cană de fasole albă fiartă, 150 g roșii cherry, o legătură de pătrunjel.
Pentru sos avem nevoie de o linguriță de ulei de măsline, 3 căței de usturoi, rozmarin, sare, piper, suc de lămâie.
Mod de preparare: Fasolea albă fiartă se amestecă cu roșiile cherry și cu pătrunjelul tocat. Usturoiul se toacă mărunt și este călit împreună cu rozmarinul într-o tigaie cu ulei de măsline. Se adaugă sare, piper și se lasă 15 minute la răcit. Se amestecă sosul cu fasolea fiartă și roșiile cherry.
Pentru sos avem nevoie de o linguriță de ulei de măsline, 3 căței de usturoi, rozmarin, sare, piper, suc de lămâie.
Mod de preparare: Fasolea albă fiartă se amestecă cu roșiile cherry și cu pătrunjelul tocat. Usturoiul se toacă mărunt și este călit împreună cu rozmarinul într-o tigaie cu ulei de măsline. Se adaugă sare, piper și se lasă 15 minute la răcit. Se amestecă sosul cu fasolea fiartă și roșiile cherry.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 23 Februarie 2010
Luni, 22 Februarie 2010
Luni, 22 Februarie 2010
Luni, 22 Februarie 2010