Rețeta zilei
Ardei umpluți cu varză
Ingrediente: 15 - 20 ardei grași, o varză albă, un morcov, o țelină mică, sare, oțet.
Mod de preparare: Se aleg ardei grași, fără urme de loviri, se taie în jurul codiței un căpăcel și se curăță de semințe. Se taie ca fideaua varza, morcovul, țelina și se freacă ușor cu sare, apoi se umplu ardeii cu amestecul rezultat. Ca să nu iasă umplutura din ardei, se poate pune deasupra câte o bucățică de frunză de varză sau o felie de morcov. Se așază ardeii în borcane, iar deasupra se toarnă apa fiartă cu sare, la care se adaugă și puțin oțet (50 grame sare și o ceașcă de oțet la un litru de apă). De menționat că apa se toarnă în borcane după ce s-a răcorit.
Ingrediente: 15 - 20 ardei grași, o varză albă, un morcov, o țelină mică, sare, oțet.
Mod de preparare: Se aleg ardei grași, fără urme de loviri, se taie în jurul codiței un căpăcel și se curăță de semințe. Se taie ca fideaua varza, morcovul, țelina și se freacă ușor cu sare, apoi se umplu ardeii cu amestecul rezultat. Ca să nu iasă umplutura din ardei, se poate pune deasupra câte o bucățică de frunză de varză sau o felie de morcov. Se așază ardeii în borcane, iar deasupra se toarnă apa fiartă cu sare, la care se adaugă și puțin oțet (50 grame sare și o ceașcă de oțet la un litru de apă). De menționat că apa se toarnă în borcane după ce s-a răcorit.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 12 Octombrie 2009
Luni, 12 Octombrie 2009
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Vineri, 09 Octombrie 2009
Vineri, 09 Octombrie 2009