Rețeta zilei

305
Rețeta zilei - 7b672a4ef6b0fe8b994efa382c5a53c3.jpg
Ardei umpluți cu varză

Ingrediente: 15 - 20 ardei grași, o varză albă, un morcov, o țelină mică, sare, oțet.
Mod de preparare: Se aleg ardei grași, fără urme de loviri, se taie în jurul codiței un căpăcel și se curăță de semințe. Se taie ca fideaua varza, morcovul, țelina și se freacă ușor cu sare, apoi se umplu ardeii cu amestecul rezultat. Ca să nu iasă umplutura din ardei, se poate pune deasupra câte o bucățică de frunză de varză sau o felie de morcov. Se așază ardeii în borcane, iar deasupra se toarnă apa fiartă cu sare, la care se adaugă și puțin oțet (50 grame sare și o ceașcă de oțet la un litru de apă). De menționat că apa se toarnă în borcane după ce s-a răcorit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 12 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : SFATURI
Vineri, 09 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Vineri, 09 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Pagina a fost generata in 1.6062 secunde