Rețeta zilei
Mod de preparare: Se aleg ciuperci proaspete, mici, rotunde și închise la culoare. După ce se rup codițele, se freacă cu puțină sare (20 g sare la un kg ciuperci). Se spală apoi ușor în apă cu puțin oțet. Între timp se fierbe oțet din vin, punând la un litru de oțet 20 g sare și câteva boabe de piper alb. Când oțetul clocotește se pun ciupercile, lăsându-le să fiarbă bine. Se pun fierbinți, cu oțet cu tot, în borcane mici și după ce s-au răcorit se leagă bine cu hârtie pergament.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 09 Octombrie 2009
Vineri, 09 Octombrie 2009
Joi, 08 Octombrie 2009
Joi, 08 Octombrie 2009
Joi, 08 Octombrie 2009
Miercuri, 07 Octombrie 2009
Miercuri, 07 Octombrie 2009