Rețetă tradițională germană
Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crenguțe de cimbru, 400 g ceapă roșie, 8 pulpe de pui, sare, piper, o lingură zahăr, 100 ml zeamă concentrată de pasăre (Knorr+ apă), puțin ulei.
Mod de preparare: Se spală portocalele, se șterg cu un prosop, se rade coaja și apoi se storc. Se aleg frunzulițele de cimbru și se taie mărunt, iar ceapa curățată se taie julienne. Se spală pulpele de pui, se zvântă, se condimentează, se pun într-o cratiță cu puțin ulei și se prăjesc circa 10 minute pe toate părțile. Se scot din cratiță, se scurge grăsimea și în locul lor se pune ceapa, peste care se presară zahărul și se lasă circa 10 minute pe foc să se caramelizeze. Se adaugă zeama și coaja de portocală, zeama de carne și cimbrul și se lasă să mai fiarbă două minute. Se pun și pulpele de pui, se dau la cuptorul încins și se rumenesc, fără capac, circa 25 de minute. Este o rețetă bavareză.
Mod de preparare: Se spală portocalele, se șterg cu un prosop, se rade coaja și apoi se storc. Se aleg frunzulițele de cimbru și se taie mărunt, iar ceapa curățată se taie julienne. Se spală pulpele de pui, se zvântă, se condimentează, se pun într-o cratiță cu puțin ulei și se prăjesc circa 10 minute pe toate părțile. Se scot din cratiță, se scurge grăsimea și în locul lor se pune ceapa, peste care se presară zahărul și se lasă circa 10 minute pe foc să se caramelizeze. Se adaugă zeama și coaja de portocală, zeama de carne și cimbrul și se lasă să mai fiarbă două minute. Se pun și pulpele de pui, se dau la cuptorul încins și se rumenesc, fără capac, circa 25 de minute. Este o rețetă bavareză.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 20 Octombrie 2011
Luni, 17 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Miercuri, 19 Octombrie 2011
Vineri, 14 Octombrie 2011
Joi, 13 Octombrie 2011
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Marţi, 11 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011