Cosmetica la domiciliu

Remedii pentru ochi umflați

323
"Am avut probleme în această iarnă cu acneea, iar în perioada asta ochii îmi sunt foarte umflați, cu toate că folosesc creme destul de bune.

Ce remedii la îndemână îmi recomandă cosmeticiana ca să pot rezolva problema asta sâcâitoare? Vă mulțumesc mult pentru înțelegere" – Magda Vioară.

xxx

Ca specialistă în cosmetică, Bogdana Oancea Stoian știe foarte bine că cearcănele, reținerile de apă sunt mai vizibile în zona ochilor, unde apar cel mai devreme și ridurile. Tocmai de aceea se impune o îngrijire specială a acestei zone, cu atât mai mult cu cât aceasta este mult mai sensibilă decât restul feței. Astfel de probleme, din păcate, nu sunt întotdeauna o marcă a trecerii timpului, ele putând fi favorizate de o îngrijire necorespunzătoare a zonei ochilor. Dacă nu este vorba de alte cauze (oboseală, stres, insomnii), cosmeticiana atrage atenția că atât cremele obișnuite, pe care le aplicăm zilnic pe față, cât și uleiurile cosmetice, dacă nu sunt bine alese și sunt aplicate incorect (crema de ochi se aplică cu vârful degetului inelar, pentru că apasă cel mai ușor), pot să provoace umflăturile despre care vorbiți. De asemenea, este bine să țineți produsele pentru ochi în frigider, pentru că recele dezumflă. Ideal ar fi să aveți o întâlnire față în față cu un specialist în cosmetică sau chiar cu un dermatolog, dacă problemele se agravează, pentru a se pronunța în cunoștință de cauză. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7019 secunde