Radierea mașinii la cererea proprietarului

246
1
Radierea mașinii la cererea proprietarului - radiere-1417436680.jpg

Articole de la același autor

"Nu se poate radia o mașină pe bază de cerere, dacă proprietarul nu deține un garaj? Era mai ușor s-o vând, dar nu o ia nimeni. Am văzut o grămadă de mașini înțepenite în parcări…" (Oana Voicu).

xxx

Doamnă Oana Voicu, este dreptul oricărui proprietar de autovehicul să solicite radierea mașinii. Cât privește procedura, potrivit reglementărilor Poliției Rutiere, nu este suficientă doar cererea tip de radiere, ci și o serie de alte acte. Iar primul dintre acestea este copia unui document care să ateste nu neapărat deținerea unui garaj, ci și a unei curți, teren sau parcare, unde să poată fi depozitat vehiculul după ce a fost radiat. De asemenea, în afara actelor mașinii, se impune și o declarație pe proprie răspundere a titularului înmatriculării sau a moștenitorilor legali, care să ateste că vehiculul a fost retras definitive din circulație. 

Comentează știrea

Adrian Razvan
2 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. (Afacere proprie) Cerinte: - cunostinte minime PC. - necesar calculator. - conexiune internet. - varsta minima 18 ani. - rabdare - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire unde veti afla toate detalile si apoi care doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time/full-time , acasa. Se va lucra pe 2 planuri, iar in al doilea plan, cu 2-3 ore pe zi se poate ajunge usor la 300$ lunar! Pentru detalii trimite "Info" la e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde