Rețeta zilei

Puișori în cuib

452
Ingrediente pentru cuib: 6 batoane de surimi, 200 g brânză topită, 2 ouă fierte, 100 g boabe de porumb fiert, 4 linguri maioneză, o lingură muștar, sare, piper.
Ingrediente pentru puișori: 2 ouă fierte, o linguriță muștar, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri brânză de vaci, o felie de unt, sare, piper măcinat și boabe, fâșii de gogoșar, o bucățică de morcov și pătrunjel verde pentru ornat.
Mod de preparare. Cuibul: Surimi și ouăle se taie cuburi, brânza se dă pe răzătoarea mare. Încorporăm celelalte ingrediente pentru cuib, condimentăm, apoi așezăm pe două farfurii.
Puișorii: Tăiem ouăle în jumătăți pe lungime. Gălbenușul se pasează cu sare, piper, muștar și ulei. Cu această compoziție se umplu jumătățile de ou. Se pasează brânza cu untul, iar din pasta obținută se mode-lează bile care se înfig cu ajutorul unei jumătăți de scobitoare în jumătatea de ou, reprezentând capul puișorului. Din boabe de piper obținem ochii, ciocul din morcov, iar creasta din fâșie de gogoșar. Astfel se obține un mic dejun gustos și aspectuos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Cum poți mânca sănătos la birou
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : "Sper că nu e o mafie a notarilor!"
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Gazon de invidiat (1)
Pagina a fost generata in 4.7649 secunde