Rețeta zilei

Pui sorrentin, rapid și delicios

Marţi, 08 Februarie 2011
481
Ingrediente: 2 piepturi de pui dezosate, o roșie, oregano, 4 felii de cașcaval subțiri, sare, piper. Mod de preparare: Se bate pieptul de pui cu ciocanul de șnițele, se prăjește puțin într-o tigaie cu puțin ulei pe ambele părți. Apoi se pun câte două felii de roșii pe fiecare piept, se presară sare, piper și oregano, după care se pun peste roșii feliile de cașcaval. Se țin în cuptor până când se topește cașcavalul.


Articole din aceeaşi secţiune

Luni, 07 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Banane caramelizate
Luni, 07 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Cum să ai o bună relație cu soacra
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Rețete de week-end
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Tunsorile anului 2011
Pagina a fost generata in 1.9596 secunde