Rețeta zilei

Pui sorrentin, rapid și delicios

509
Ingrediente: 2 piepturi de pui dezosate, o roșie, oregano, 4 felii de cașcaval subțiri, sare, piper.
Mod de preparare: Se bate pieptul de pui cu ciocanul de șnițele, se prăjește puțin într-o tigaie cu puțin ulei pe ambele părți. Apoi se pun câte două felii de roșii pe fiecare piept, se presară sare, piper și oregano, după care se pun peste roșii feliile de cașcaval. Se țin în cuptor până când se topește cașcavalul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Banane caramelizate
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Rețete de week-end
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Cetățenești : Tunsorile anului 2011
Pagina a fost generata in 1.8064 secunde