Rețeta zilei
Pui sorrentin, rapid și delicios
Ingrediente: 2 piepturi de pui dezosate, o roșie, oregano, 4 felii de cașcaval subțiri, sare, piper.
Mod de preparare: Se bate pieptul de pui cu ciocanul de șnițele, se prăjește puțin într-o tigaie cu puțin ulei pe ambele părți. Apoi se pun câte două felii de roșii pe fiecare piept, se presară sare, piper și oregano, după care se pun peste roșii feliile de cașcaval. Se țin în cuptor până când se topește cașcavalul.
Mod de preparare: Se bate pieptul de pui cu ciocanul de șnițele, se prăjește puțin într-o tigaie cu puțin ulei pe ambele părți. Apoi se pun câte două felii de roșii pe fiecare piept, se presară sare, piper și oregano, după care se pun peste roșii feliile de cașcaval. Se țin în cuptor până când se topește cașcavalul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 08 Februarie 2011
Luni, 07 Februarie 2011
Luni, 07 Februarie 2011
Luni, 07 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Sâmbătă, 05 Februarie 2011