PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 3-9 IULIE

199
SALA 1:MINIONII 3D-DUBLAT SI SUBTITRAT (MINIONS 3D)-AG-AVANPREMIERĂ
S,D:11:15,13:30,15:45-DUBLAT
S,D:18:00-SUBTITRAT
Regia:Kyle Balda, Pierre Coffin
Cu:Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin
Gen film:Animație,Comedie,Familie
Durata:104 minute
Simpaticii aghiotanți ai lui Gru, transformați în favoriții copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animație dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiție e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume și să devină prima super-ticăloasă din istorie...


SALA 1:TERMINATOR:GENISYS 3D-AP 12-PREMIERĂ
V,L-J:14:30,17:00
Regia:Alan Taylor
Cu:Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke
Gen film:Acțiune,Aventuri,SF
Durata:119 minute
Terminator 5 va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forțele militare din trecut să lupte împotriva roboților care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp și alte mașinării de calibru mai mare.


SALA 1:JURASSIC WORLD 3D- AP 12-
V,L-J:19:15,21:45
S,D:20:15
Regia:Colin Trevorrow
Cu:Chris Pratt, Bryce Dallas Howard
Gen film:Acțiune,Aventuri,SF,Thriller
Durata:130 minute
Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracții imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcțional. Milioane de turiști au venit anual pe Isla Nublar, plătind prețuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuși la viață de tehnologii revoluționare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om...


SALA 2:INTORS PE DOS 3D DUBLAT (INSIDE OUT 3D)-AG- 
V, L-J: 14:15,17:15; S, D:11:30.
Regia:Pete Docter, Ronaldo Del Carmen
Cu:Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane
Gen film:Animație,Comedie,Dramă,Fantastic
Durata:102 minute
Inside out este povestea lui Riley, o fetiă care este obligată să părăsească locurile natale atunci când tatălui ei i se oferă o slujbă în San Francisco.  Ca noi toi, Riley este ghidată în viaă de emoiile sale: Bucuria (Amy Poehler), Frica (Bill Hader), Furia (Lewis Black), Dezgustul (Mindy Kaling) i Tristeea (Phyllis Smith). Emoiile trăiesc în mintea lui Riley, în Cartierul General. Pe măsura ce Riley încearcă să se adapteze condiiilor din San Francisco, activitatea emoiilor sale din Cartierul General este dată peste cap de viaa tumultoasă a oraului.


SALA 2:TERMINATOR:GENISYS 3D-AP 12-PREMIERĂ
V,L-J:19:30,22:00
S,D:13:45,16:00,18:30,21:00
Regia:Alan Taylor
Cu:Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke
Gen film:Acțiune,Aventuri,SF
Durata:119 minute
Terminator 5 va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forțele militare din trecut să lupte împotriva roboților care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp și alte mașinării de calibru mai mare


SALA 3 :INSIDIOUS CAPITOLUL 3/2D(INSIDIOUS CHAPTER 3/2D)-N15-
S,D:21:15
Regia:Leigh Whannell
Cu:Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott
Gen film:Horror
Durata:97 minute
Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris și regizat de  co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert și a bătăliilor Elisei cu fantomele din ținutul Further, din Insidious și Insidious: Chapter 2. În preambul, adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care visează să devină actriță, simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat.
Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe Elise să se rețină de la folosirea abilităților cu care era înzestrată. În curând, un accident nefericit o face pe Quinn să stea în casă o perioadă mai lungă de timp, pentru a se recupera, în timp ce tatăl său, rămas văduv, Sean (Dermot Mulroney), se luptă să-și întrețină familia.Apoi, Quinn este atacată în dormitorul său de către o entitate malefică, iar Sean o imploră pe Elise să-l ajute. Luptându-se cu soarta și cu rostul său pe pământ, Elise își adună puterile pentru a intra în legătură cu lumea morților – sprijinindu-se pe ajutorul noilor săi prieteni, niște  para-psihologi, Tucker (Angus Sampson) și Specs (Leigh Whannell).Forțată să se aventureze mai adânc în ținutul Further, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezește față în față cu cel mai cumplit dușman pe care l-a întâlnit până acum, un demon cu o poftă insațiabilă de a captura sufletele oamenilor.


SALA 3: TED 2/2D –N 15- 
V,L-J:14:00,16:30,19:00,21:15
S,D:14:00,16:30,19:00
Regia:Seth MacFarlane
Cu:Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
Gen film:Comedie
Durata: 120 minute
În noul film al lui Seth MacFarlane buclucașul urs de pluș trebuie să dovedească în instanță că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui.  Noua aventură a lui Ted și a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicați și în accidente de tot felul și urmăriri pe viață și pe moarte.


SALA 3: SPIOANA 2D (SPY 2D)-AP-12-
S,D:11:45
Regia:Paul Feig
Cu:Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law
Gen film:Comedie 
Durata:120 minute
Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, și eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale ageniei. Dar când partenerul ei iese din reea i un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale și să prevenă o criză globală


SALA 4: DIPLOMATIE 2D (DIPLOMACY 2D)-AP 12-PREMIERA
V,L-J:17:30,21:30
S,D:13:00,15:00,19:00
Regia:Volker Schlöndorff
Cu:André Dussollier, Niels Arestrup
Gen film:Dramă
Ultima dorință a lui Hitler este să distrugă superba capitală a Franței; cine îl poate opri pe generalul nazist, devenit guvernator al Parisului ocupat, care primește sarcina de a executa infamul ordin? Un mare regizor german și doi mari actori francezi ne propun un răspuns într-un film lansat cu succes la Festivalul de la Berlin de anul acesta.


SALA 4: FAMILIA BELIER 2D(LA FAMILLE BELIER 2D)-AG-
V,L-J:15:00,19:20
S,D:16:45,20:45 
Regia:Eric Lartigau
Cu:Karin Viard, François Damiens, Louane Emera
Gen film:Comedie
Durata:106 minute
Toată lumea din familia Paulei este surdă, cu excepția ei. Nu că asta ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să țină pasul cu programul plin: când nu e la școală, își ajută familia la fermă sau la piață. La școală, Paula se îndrăgostește de Gabriel. Când el se înscrie în corul școlii, se înscrie și ea. Și în secunda când începe să cânte, toți rămân muți. Paula are o voce minunată! Pe măsură ce exersează, pasiunea ei pentru cântat crește. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l înțelege? 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8081 secunde