Rețeta zilei

Paste grecești

547
Paste grecești - 19octreteta-1319036451.jpg
Ingrediente: 500 g de roșii decojite și tăiate mărunt, 700 g fasole albă, fiartă, 300 g de spanac proaspăt, spălat și tăiat, 240 g paste, o jumătate cană de brânză feta.

Mod de preparare: Fierbeți pastele într-o oală mare, în care ați pus și sare, conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, combinați roșiile și fasolea într-o tigaie care nu lipește și țineți-le la o temperatură medie circa 10 minute. Adăugați spanacul în tigaie, peste roșii și fasole și amestecați în continuare timp de două minute. Așezați pastele pe un platou, puneți sosul făcut din roșii, fasole și spanac peste ele și presărați brânză feta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari umpluți cu vinete
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Foietaj cu cașcaval
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari în sos
Joi, 13 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Dulceață de gutui
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Ghiveci-aperitiv pentru iarnă
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Varză murată pentru iarnă
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Mic dejun rapid pentru puști
Pagina a fost generata in 0.3073 secunde