Murături de vară asortate
Ingrediente: 2 verze, 10 castraveți, 10 morcovi, o sfeclă roșie, mărar, sare, oțet.
Mod de preparare: Se introduc legumele spălate într-un borcan, asortate, apoi se adaugă mărarul deasupra. Se toarnă saramura făcută din sare, apă și oțet după gust. Se lasă la soare câteva zile.
Se servesc la diverse fripturi și garnituri. Au un gust deosebit față de cel al murăturilor de iarnă, motiv pentru care merită să le avem la masă!
Mod de preparare: Se introduc legumele spălate într-un borcan, asortate, apoi se adaugă mărarul deasupra. Se toarnă saramura făcută din sare, apă și oțet după gust. Se lasă la soare câteva zile.
Se servesc la diverse fripturi și garnituri. Au un gust deosebit față de cel al murăturilor de iarnă, motiv pentru care merită să le avem la masă!
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 05 Iulie 2011
Luni, 04 Iulie 2011
Luni, 04 Iulie 2011
Luni, 04 Iulie 2011
Sâmbătă, 02 Iulie 2011