Meniu de week-end
Tocin cu pulpe de pui
Ingrediente: 1 kg cartofi, o ceapă, un ou, condimente, o linguriță smântână, pulpe de pui, condimente, ulei de măsline, unt.
Preparare: Cartofii se dau pe răzătoarea mică, apoi se condimentează cu sare, piper, se adaugă oul, smântâna și ceapa tăiată mărunt. Se unge o tavă cu ulei, se pune compoziția, apoi se dă la cuptor. Între timp, pulpele se condimentează, se ung cu unt și cu ulei de măsline, apoi se prăjesc la foc potrivit. Mâncarea se servește fierbinte.
Desert rapid din mere
Ingrediente: 5 mere, 100 g nuci, 100 g zahăr pudră, 100 g stafide, o lingură zeamă de lămâie, 2 plicuri zahăr vanilat.
Preparare: Se curăță merele și se dau pe răzătoare. Se pun pe o farfurie, se adaugă nucile măcinate, stafidele, zahărul pudră, zahărul vanilat și zeama de lămâie. Se amestecă bine și se servesc. O minunată porție de sănătate, gata în câteva minute.
Ingrediente: 1 kg cartofi, o ceapă, un ou, condimente, o linguriță smântână, pulpe de pui, condimente, ulei de măsline, unt.
Preparare: Cartofii se dau pe răzătoarea mică, apoi se condimentează cu sare, piper, se adaugă oul, smântâna și ceapa tăiată mărunt. Se unge o tavă cu ulei, se pune compoziția, apoi se dă la cuptor. Între timp, pulpele se condimentează, se ung cu unt și cu ulei de măsline, apoi se prăjesc la foc potrivit. Mâncarea se servește fierbinte.
Desert rapid din mere
Ingrediente: 5 mere, 100 g nuci, 100 g zahăr pudră, 100 g stafide, o lingură zeamă de lămâie, 2 plicuri zahăr vanilat.
Preparare: Se curăță merele și se dau pe răzătoare. Se pun pe o farfurie, se adaugă nucile măcinate, stafidele, zahărul pudră, zahărul vanilat și zeama de lămâie. Se amestecă bine și se servesc. O minunată porție de sănătate, gata în câteva minute.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 14 Octombrie 2011
Joi, 13 Octombrie 2011
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Marţi, 11 Octombrie 2011
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Vineri, 07 Octombrie 2011
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Luni, 26 Septembrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011