Meniu de week-end

647
Meniu de week-end - friedwings-1318605743.jpg
Tocin cu pulpe de pui

Ingrediente: 1 kg cartofi, o ceapă, un ou, condimente, o linguriță smântână, pulpe de pui, condimente, ulei de măsline, unt.

Preparare: Cartofii se dau pe răzătoarea mică, apoi se condimentează cu sare, piper, se adaugă oul, smântâna și ceapa tăiată mărunt. Se unge o tavă cu ulei, se pune compoziția, apoi se dă la cuptor. Între timp, pulpele se condimentează, se ung cu unt și cu ulei de măsline, apoi se prăjesc la foc potrivit. Mâncarea se servește fierbinte.

Desert rapid din mere

Ingrediente: 5 mere, 100 g nuci, 100 g zahăr pudră, 100 g stafide, o lingură zeamă de lămâie, 2 plicuri zahăr vanilat.

Preparare: Se curăță merele și se dau pe răzătoare. Se pun pe o farfurie, se adaugă nucile măcinate, stafidele, zahărul pudră, zahărul vanilat și zeama de lămâie. Se amestecă bine și se servesc. O minunată porție de sănătate, gata în câteva minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari în sos
Joi, 13 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Dulceață de gutui
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Ghiveci-aperitiv pentru iarnă
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Varză murată pentru iarnă
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Zacuscă  cu vinete
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă cu legume la murat
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă la borcan
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Mic dejun rapid pentru puști
Pagina a fost generata in 0.352 secunde