Leacuri banale pentru disfuncții sexuale

209
Leacuri banale pentru disfuncții sexuale - siteleacuri-1414593767.jpg
Disfuncțiile de natură sexuală pot fi ameliorate și cu ajutorul unor leacuri la îndemână, banale de-a dreptul. Iată câteva, la care, probabil, nu v-ați gândit că ar avea asemenea capacități, recomandate de Click pentru femei:

Rozmarinul. Datorită compoziției sale chimice, această plantă aromatică are efect afrodiziac, îmbunătățind considerabil circulația sangvină la nivelul organelor sexuale. Maceratul de rozmarin face minuni. Se prepară din 20 de grame de frunze uscate, care se adaugă într-un litru de alcool de 70 de grade. Amestecul se lasă la macerat timp de o săptămână, după care se strecoară. Zilnic, se ia câte o linguriță din acest tonic, un interval de 15 zile pe lună. Adăugată într-un pahar cu vin roșu, aceeași doză are efect afrodiziac imediat.

Mărarul. Fitoterapeuții spun că semințele de mărar sunt un afrodiziac dovedit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Leacul conține substanțe active care, în urma procesului de digestie se transformă în hormoni estrogeni, benefici femeilor. De asemenea, frigiditatea cronică se poate atenua consumând semințele de mărar sub formă de pulbere obținută prin măcinarea lor cu râșnița de cafea. În acest caz, o cură cu câte trei lingurițe pe zi, administrate cu 15 minute înaintea meselor principale, își face efectul după primele cinci-șase zile. Mărarul verde cu semințe cu tot, adăugat sub formă de mirodenie în salatele de crudități, combate disfuncțiile sexuale în cazul ambelor sexe. Terapia cu mărar este de ajutor și atunci când se consumă câte o linguriță de frunze, de patru ori pe zi, timp de trei luni. Amestec de cimbru, mentă și busuioc. O infuzie preparată din mai multe plante are un puternic efect afrodiziac datorită substanțelor active din compoziție: menta este un tonic al sistemului nervos, busuiocul combate oboseala și apatia, factori favorizanți în cazul disfuncțiilor erectile, iar cimbrul, numit și "iarba fericirii", stimulează apetitul sexual. În plus, ceaiul combate și efectele andropauzei. Infuzia se prepară din două lingurițe de amestec din plante, care se infuzează în 300 ml de apă clocotită, zece minute. Se recomandă câte două căni de infuzie pe zi, un interval de trei-patru săptămâni. Se recomandă repetarea curei numai după o pauză de zece zile.

Ardeiul iute, crud. Pe lista afrodiziacelor, ardeiul iute este o vedetă. Planta are în compoziție capsaicină, care intensifică circulația sangvină locală. Se poate consuma crud, adăugat în mâncare sau sub formă de condiment (boia iute) folosit în diferite preparate culinare. Dacă nu suportați gustul prea iute, acesta poate fi atenuat consumând o felie de pâine unsă cu ulei de măsline extravigin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 30 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Super-rețeta zilei
Joi, 30 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Super-rețeta zilei
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Dreptul la asigurări sociale în UE
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Pisica persană  se pretează la bloc?
Pagina a fost generata in 2.7357 secunde