La stropit de pietoni!

168
1
La stropit de pietoni! - lastropitdepietoni-1394124331.jpg

Articole de la același autor

"Am un sentiment de mare supărare și dezamăgire când văd cât de…  simțiți sunt unii șoferi, care parcă au ieșit la stropit de pietoni. N-au nicio problemă, te spală din cap până în picioare cu apa din băltoci, se bucură maxim de marea bălăceală! Trebuie să-i ameninți, să te faci că ridici pietre de jos, să-ți arăți pumnul… E ceva de groază! Plus că poliția stă la adăpost, nu prea iese pe afară pe vremea asta câinească" - ni s-a plâns un cititor, teribil de supărat că din ce în ce mai mulți șoferi nu acordă respectul cuvenit pietonilor. 
În aceeași ordine de idei, un alt cititor propune ca șoferii care nu au nicio problemă să transfere băltoacele din asfalt direct pe hainele pietonilor să fie amendați: "Pe vremea comuniștilor, era amendă pentru stropit pietonii. M-am luat de un șofer care m-a împroșcat cu mizerie și mi-a recomandat să dau în judecată administratorul drumului, pentru complicitate la dușul murdar inopinat. Că, oricum, pe ploaie, ceață și ce-o mai fi, șoferul n-are cum să vadă adâncimea bălții!".
Cititorii noștri acceptă că este un cumul de factori care favorizează "marea bălăceală" din zilele ploioase, însă li se pare impardonabil că mulți șoferi, profitând probabil de aceste "circumstanțe atenuante", sfidează de-a dreptul pietonii. Iar pentru ca aceste manifestări să fie cât de cât atenuate, consideră că poliția rutieră ar trebui să fie mai intransigentă! 


Comentează știrea

admirator
7 martie 2014
cool articol,

dar soferii ... simtiti, ramin tot... simtiti!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Sute de pietoni, amendați de rutieriști
Pagina a fost generata in 0.6203 secunde