"La 17 ani, alții se însoară!"

279
1

Articole de la același autor

Valeria Amariei nu înțelege de ce nepotului său nu i se permite să călă-torească în străinătate, fără acordul părinților, care sunt despărțiți și, de asemenea, plecați de mult din țară, în schimb, alți tineri de vârsta lui au dreptul să se căsătorească!

v v v

Motivul este unul singur, doamnă Amariei și acesta este reprezentat de faptul că, potrivit legislației, copiii minori nu pot călători în străinătate fără acordul părinților. Mai mult decât atât, cetățenii români cu vârsta sub 18 ani nu pot călători nici neînsoțiți. Practic, ei ar trebui să fie însoțiți de ambii părinți, de un părinte care deține o declarație autentificată de către notar, din care să rezultate acordul celuilalt părinte cu privire la efectuarea călătoriei. De asemenea, pot fi însoțiți de un alt adult care, la rândul lui, trebuie să prezinte certificatul personal de cazier judiciar și o declarație autentificată din partea ambilor părinți, din care să rezulte acordul acestora cu privire la efectuarea acelei călătorii. 

Comentează știrea

Relu
2 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Când pot ieși copiii din țară
Duminică, 03 August 2014
Stire din Eveniment : Minori din Constanța, puși pe furat
Pagina a fost generata in 0.4358 secunde