Întrebări de la cititori

144
1
Întrebări de la cititori - intrebare1024x576-1383518200.jpg

Articole de la același autor

Veronica B., din Constanța: "Pentru situația unui copil cu probleme foarte mari, abuzat în familie, aș vrea să mă adresez direct la Protecția Copilului București. N-aș vrea să se supere cei de la Constanța, dar așa mi se pare mie că trebuie să fac, problema e că nu știu dacă am voie să trec peste ei și la ce adresă pot să trimit scrisoarea? Aș mai vrea să știu dacă îl pot îngriji eu, ca simplă vecină? Vă rog să nu-mi dați numele, sunt oameni cu probleme…".

v v v

Este dreptul dumneavoastră să comunicați orice problemă instituției statului de care con-siderați că depinde rezolvarea acesteia. Referitor la datele Direcției Generale pentru Protecția Copilului, aceasta funcționează în cadrul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale din București. Adresa este următoarea: Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, București, Cod poștal 010322. Alte date de contact: Tel: +4 021-315.36.33, 021-315.36.30, 021-310.07.89, 021-310.07.90, Fax: +4 021-312.74.74, E-mail: [email protected], Adresă web: http://www.copii.ro/.

Servicii de tip familial. Potrivit reglementărilor în vigoare, servi-ciile de tip familial sunt măsuri special stabilite pentru a se asigura creșterea și îngrijirea copilului separat temporar sau definitiv de părinți, la domiciliul unei persoane fizice sau familii (familie extinsă, asistent maternal, altă familie/persoană). Au dreptul la această categorie de servicii copiii pentru care urmează a fi instituită tutela, în condițiile legii; copiii față de care a fost stabilită, în condițiile legii, încredințarea în vederea adopției; copiii separați, temporar sau definitiv, de părinții lor, ca urmare a stabilirii, în condițiile legii, a măsurii pla-samentului; copiii pentru care a fost dispus, în condițiile legii, plasamentul în regim de urgență și cei care au împlinit vârsta de 18 ani și beneficiază, în condițiile legii, de protecție specială.

Ideal ar fi, doamnă Veronica, să luați legătura și cu Direcția pentru Protecția Copilului Constanța. 

Comentează știrea

hermes wholesale china
20 noiembrie 2013
hermes wholesale china

hermes birkin bag togo Stiri Cetățenești : Întrebări de la cititori | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes wholesale china http://www.tjpartnertryk.dk/images/hermes-wholesale-china.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4482 secunde