Indemnizația copilului. Cum se obține

1473
Indemnizația copilului. Cum se obține - indemnizcopil-1401286580.jpg

Articole de la același autor

"Este un termen până la care trebuie depus dosarul pentru indemnizația creștere copil până la vârsta de 2 ani? Actele se depun la primăria mare?" – întreabă Aylin Donca.

v v v

Într-adevăr, reglementările obligă ca solicitarea pentru obținerea indemnizației de creșterea copilului până la împlinirea vârstei de un an sau de doi ani, în funcție de opțiunea fiecărei mame, să fie înregistrată în interiorul unui termen de 60 de zile lucrătoare de la ultima zi a concediului de maternitate (post natal). În situațiile în care mamele își reiau activitatea înainte de împlinirea vârstei de 1-2 ani a copilului, titularul este obligat să anunțe primăria în termen de 15 zile lucrătoare de la data reluării serviciului.

Unde se depune cererea. Dosarul (musai unul cu șină!) cuprinzând cererea și celelalte acte necesare pentru a intra în posesia acestui drept se depun la biroul nr. 2 din cadrul Serviciului de Asistență și Protecție Socială, din str. Amzacea nr.13, Constanța, între 1-15 ale lunii, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-13.00.

Precizăm că relații pe această temă se pot obține și telefonic, la nr. 0241/484.226.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde