Idei de cadouri haioase pentru Crăciun

354
Idei de cadouri haioase  pentru Crăciun - cadoucraciun-1418824537.jpg

Articole de la același autor

Dacă sunteți în pană de idei și nici nu stați prea grozav cu bugetul, cunoscătorii vă pot scoate din încurcătură, sugerându-vă câteva cadouri originale și surprinzătoare, disponibile pe internet:

Organizator pentru geantă. Acesta ar putea fi un dar ideal pentru toate doamnele, din simplul motiv că le ajută să găsească rapid tot ce au nevoie, indiferent de cât de plină le este geanta. Este disponibil pe internet, costă în jur de 17 lei și, plătind cu 2 lei mai mult, puteți achiziționa un set de organizatoare pentru geantă, de data asta, pentru doamnele care preferă poșetele de mari dimensiuni.

Dispozitiv care absoarbe grăsimea din mâncare. Fat Magnet este un dispozitiv ideal în bucătărie pentru că absoarbe grăsimile din mâncare. Poate fi cumpărat cu 24 lei și reprezintă un cadou util pentru toți cei care vor să mănânce mai sănătos.

Joc de șah din sticlă cu piese de sticlă transparentă și sablată. Jocul de șah din sticlă este un cadou elegant, care poate fi cumpărat cu circa 29 de lei. Acest dar cu adevărat deosebit îi poate surprinde și pe cei cu pretenții, jocul conținând 32 de piese de joc, 16 din sticlă sablată și 16 din sticlă transparentă și tablă de joc, dar și o tablă de joc din sticlă combinată cu piciorușe antiaderente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cadouri de Crăciun ingenioase și ieftine
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cadouri de Crăciun mai altfel…
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Oferă un zâmbet de Crăciun"
Pagina a fost generata in 1.1106 secunde