Rețeta zilei

Grapefruit umplut cu ton

286
Grapefruit umplut cu ton - 15f6c805ba51da28a6350de6a2720f12.jpg
Ingrediente: 2 buc. grapefruit (nu prea dulci), o conservă de ton în ulei, neafumat, lămâie, maioneză.
Mod de preparare: Se taie grapefruit-ul în două, se scoate miezul cu grijă astfel încât coaja să rămână întreagă. Se curăță miezul de filamentele albe, se îndepărtează sâmburii, apoi se taie în bucăți mici. Se scurge bine peștele de ulei, se stropește cu lămâie, se taie în bucăți potrivit de mari. Se amestecă peștele cu miezul de grapefruit și cu o maioneză acrită cu lămâie. Jumătățile de grapefruit se umplu pe jumătate cu această compoziție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 18 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Miercuri, 17 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Pagina a fost generata in 4.3981 secunde