Rețeta zilei
Grapefruit umplut cu ton
Ingrediente: 2 buc. grapefruit (nu prea dulci), o conservă de ton în ulei, neafumat, lămâie, maioneză.
Mod de preparare: Se taie grapefruit-ul în două, se scoate miezul cu grijă astfel încât coaja să rămână întreagă. Se curăță miezul de filamentele albe, se îndepărtează sâmburii, apoi se taie în bucăți mici. Se scurge bine peștele de ulei, se stropește cu lămâie, se taie în bucăți potrivit de mari. Se amestecă peștele cu miezul de grapefruit și cu o maioneză acrită cu lămâie. Jumătățile de grapefruit se umplu pe jumătate cu această compoziție.
Mod de preparare: Se taie grapefruit-ul în două, se scoate miezul cu grijă astfel încât coaja să rămână întreagă. Se curăță miezul de filamentele albe, se îndepărtează sâmburii, apoi se taie în bucăți mici. Se scurge bine peștele de ulei, se stropește cu lămâie, se taie în bucăți potrivit de mari. Se amestecă peștele cu miezul de grapefruit și cu o maioneză acrită cu lămâie. Jumătățile de grapefruit se umplu pe jumătate cu această compoziție.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 19 Iunie 2009
Vineri, 19 Iunie 2009
Joi, 18 Iunie 2009
Joi, 18 Iunie 2009
Miercuri, 17 Iunie 2009